Zelf een zalmspread maken is tamelijk eenvoudig. En gesmeerd op deze crostini’s laat je je eetgasten onmiddellijk in de juiste culinaire stemming komen. Eigenlijk kan je culinaire avond dan al niet meer stuk.
Drink er een lekker glas sauvignon blanc bij bijvoorbeeld.
Overigens maak ik zelf ook geregeld een dubbele portie van dit recept.
Prep Tijd | 15 minuten |
Porties |
personen
|
Ingrediënten
- 1 stokbrood
- 1 teentje knoflook
- 3 el olijfolie
- 1 blikje rode zalm
- 3 eetlepels crême fraiche
Ingrediënten
|
|
Instructies
- Grill voorverwarmen. Stokbrood in plakjes snijden.
- Knoflook boven olie uitknijpen en stokbrood met knoflookolie besprenkelen.
- Zalm laten uitlekken, vel en eventuele graatjes verwijderen.
- In een kom zalm met crème fraîche mengen. Met zout en peper op smaak brengen.
- Stokbrood onder grill in 2 min. goudbruin roosteren (= crostini's).
- Plakjes met zalmspread besmeren en serveren.
0 comments on “Crostini met zelfgemaakte zalmspread” Add yours →