Hamburger of Gehaktbal met geraspte kaas

Bbq gerechten kun je zelf eenvoudig met net iets andere smaken maken. Maakt het net iets persoonlijker en is bovendien leuk om te doen.

Zo ook deze zelfgemaakte hamburger bestaande uit gehakt, geraspte kaas, rode ui, paar theelepels worcester saus en zout en peper.

Recept Afdrukken
Hamburger of Gehaktbal met kaas
Maaltijd Barbeque
Keuken Nederlands
Prep Tijd 5 minuten
Kook Tijd 10-15 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd Barbeque
Keuken Nederlands
Prep Tijd 5 minuten
Kook Tijd 10-15 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Instructies
  1. Als je de barbecue gebruikt, verwarm deze dan voor en zorg dan dat deze ongeveer 200 graden is.
  2. Snij de rode ui heel fijn
  3. Stop alle ingrediënten, het gehakt, de uisnippers, het losgeklopte ei, het paneermeel, de geraspte kaas en de worcestersaus in een kom. Kneed deze nu goed door elkaar. Voeg naar smaak peper en zout toe.
  4. Maak nu mooie porties en vorm deze met je handen tot mooie hamburgers.
  5. Gril de burgers of gehaktballen om en om in een paar minuten naar de juiste kerntemperatuur van 70°C
  6. Als je gehaktballen maakt dan kun je deze net als 'gewone' gehaktballen braden in de pan.
  7. Serveer de hamburger met

0 comments on “Hamburger of Gehaktbal met geraspte kaasAdd yours →

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *