Kip cordon bleu sous vide
Rijk van smaak, precies goed gegaard en daardoor een feest voor de smaakpapillen. Deze kip cordon bleu op sous vide manier bereid is en makkelijk en heel lekker.
Porties Prep Tijd
2personen 5min
Kook Tijd
90min
Porties Prep Tijd
2personen 5min
Kook Tijd
90min
Ingrediƫnten
Instructies
  1. Stel je sous vide apparaat in op 64 graden
  2. Snij de kipfilets open op de platte kant. Zodat je een soort van pagina krijgt die je dicht kunt slaan
  3. Peper en zout de kipfilet, leg een plak ham en twee plakken kaas in elke kipfilet en voeg de kipfilet weer samen
  4. Gebruik eventueel wat bindtouw om de kipfilet goed te verpakken
  5. Verpak iedere kipfilet nu vacuĆ¼m en voeg daar een scheutje olijfolie aan toe.
  6. Als het water 64 graden is, dan kun je de kipfilets in het water laten zakken. Wacht vervolgens 90 minuten.
  7. Na 90 minuten haal je de kipfilets uit het water en gril je ze nog even kort voor een mooie kleur. Eet smakelijk.
Notities