Het idee voor deze zalm-prei pannekoek deed ik op terwijl ik in de straten van Mont Martre crêpes at. Daar kregen ik deze zalm-prei crêpe als onderdeel van een drieluik. In de pannekoek variant is het een volledige maaltijd.
Prep Tijd | 20 minuten |
Porties |
personen
|
Ingrediënten
- 500 gram prei
- 1 rode paprika
- 1 teentje knoflook
- 2 el vloeibare margarine
- 200 gram zalmsnippers
- 100 ml kookroom finesse
- 1 pak pannekoeken 8 stuks
Ingrediënten
|
|
Instructies
- Prei schoonmaken en in ringen snijden.
- Paprika schoonmaken en in reepjes snijden.
- Knoflook schoonmaken en snipperen.
- In braadpan margarine verhitten en knoflook met prei met paprika 6 min. zachtjes bakken. Vocht zoveel mogelijk laten verdampen.
- Zalm en kookroom voor verrijken erdoor roeren en enkele minuten mee verwarmen.
- Vis-groentemengsel met zout en peper op smaak brengen.
- Pannenkoeken volgens gebruiksaanwijzing verwarmen.
- Pannenkoeken met deel van zalm-preimengsel beleggen en dubbelvouwen. Rest van zalm-preimengsel ernaast serveren.
0 comments on “Pannekoek / Crêpe met zalm-preivulling” Add yours →