Pannekoek / Crêpe met zalm-preivulling
Maaltijd
Hoofdgerecht
Keuken
Frans
Porties
Prep Tijd
4
personen
20
minuten
Porties
Prep Tijd
4
personen
20
minuten
Ingrediënten
500
gram
prei
1
rode paprika
1
teentje
knoflook
2
el
vloeibare margarine
200
gram
zalmsnippers
100
ml
kookroom finesse
1
pak
pannekoeken
8 stuks
Instructies
Prei schoonmaken en in ringen snijden.
Paprika schoonmaken en in reepjes snijden.
Knoflook schoonmaken en snipperen.
In braadpan margarine verhitten en knoflook met prei met paprika 6 min. zachtjes bakken. Vocht zoveel mogelijk laten verdampen.
Zalm en kookroom voor verrijken erdoor roeren en enkele minuten mee verwarmen.
Vis-groentemengsel met zout en peper op smaak brengen.
Pannenkoeken volgens gebruiksaanwijzing verwarmen.
Pannenkoeken met deel van zalm-preimengsel beleggen en dubbelvouwen. Rest van zalm-preimengsel ernaast serveren.